Douchebak op maat

Douchebak op maat

Om comfortabel te douchen heeft de inloopdouche toch best volgende afmetingen: een diepte (lengte) van 1,20m en een breedte van minimum 90 cm.
Denk bij voor plaatsing van een inloopdouche ook aan volgende dingen:

Afmeting douchebak

Er zijn douchebakken met afmetingen die variëren tussen 1,20 en 1,60 meter. De breedte van de douchebak varieert tussen 80 en 90 cm

In houten vloeren

Inloopdouches kun je ook in houten vloeren inbouwen. Oppassen met het weghalen van (stukken) dragende balken. De beste manier is de volledige vloer op te hogen zodat je alle leidingen en afvoeren gemakkelijk kunt wegwerken. Bij Shower-Online kan de afloop laten verplaatsen zodat de sifon tussen de draag balken komt. Zo voorkomt u voor problemen bij het plaatsen.

Opbouwsysteem

Wil je in een bestaande badkamer absoluut niet breken, dan zul je voor een opbouwsysteem moeten kiezen en krijgt je inloopdouche een opstapje. U kan bij Shower-Online afwerking plinten mee bestellen meteen op de juiste hoogte.

 CONTACT US

OUR BRAND

De toplaag van is een HPL en is een antislip, krasvast, kleurvast, brandvast (Klasse 1), slijtvast, drukvast en heeft een hele goede akoestische demping. Deze toplaag is aangebracht op een ‘sandwich’ bestaande uit aluminium-geëpandeerd Polyvinyl-Aluminium. Deze unieke combinatie zorgt voor een licht geheel, met een uitzonderlijke stevigheid , stabiliteit  maar ook de Akoestische performantie  NBN S01-400-1.
zijn een belangrijk troef.  De bodemplaat is onder afschot geperst en gelijmd, waardoor een goede afvloei van water gegarandeerd wordt.
De  HPL toplagen van een Cossolid plaat hebben een hoge moleculaire dichtheid, deze laag is ongevoelig voor weersinvloeden zoals vocht, grote temperatuursverschillen en UV straling. Cossolid is dus een zeer duurzame plaat. De plaat is bovendien buitengewoon sterk, het heeft een zeer hoge weerstand tegen buiging en breken. Door deze eigenschappen worden Cossolid platen veel gebruikt voor badkamer & buitentoepassingen.De Cossolid HPL wanden en douchevloeren kunnen niet breken of barsten en zijn 100% kleurvast omdat wij niet werken zoals de bestaande merken met een verflaag of acryllaag 0,2mm maar met oerdegelijke HPL.

In vergelijking met andere douchewanden zoals pvc of acryl wanden zijn de S.O.L afwerkt met een HPL zo zijn de wanden niet glanzend , kras bestendig en 100% kleurvast. HPL is dankzij het melaminehars, de hardste synthetisch gemaakte organische stof die bestendig is tegen chemicaliën en een grote hittebestendigheid.Het oppervlak is glad en niet poreus, waardoor het hygiënisch is en gemakkelijk schoon te houden is.CONTACT US


Keuze

Bij Shower-Online kan je kiezen uit afmetingen van 60 cm tot 298 cm lengte en breedte van 60 cm  tot 120 cm.

U zelf kan u zelf bepalen ?

  • De lengte van de douchebak per cm
  • De breedte van de douchebak per cm
  • De hoogte van de douchebak , standaard is dit 3 cm 
  • De plaats van de afloop 
  • De kleurenCONTACT US


d

dgddsf