U koopt rechtsreeks aan bij de fabrikant, hier door kunnen wij onze prijzen lager aanbieden.De lagere prijs berekenen we door aan u !

Hierdoor is Shower-Online gemiddeld 25% tot 35% goedkoper dan andere maatwerk douchevloeren van A-merken. Doe zelf de test bij uw sanitaire groothandel en vergelijk met andere maatwerk douchemerken zoals Duravit, Bette, Hoesh, Ideal Standart, Artissan, RESOPAL® -HPL Aquaconcept, Billi'o,Fiora,enz...

 

 

  Voorbeeld maatwerk douchevloer

 

 

 

Made to Measure is our standard.

ERGO- douchevloeren & wanden zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver en is een doorontwikkeld product van de douchebak fabrikant Cossolid, die reeds jaren ervaring heeft in het maken van antislip en antibacteriële douchewanden en douchebakken.

De  HPL toplagen van een Cossolid plaat hebben een hoge moleculaire dichtheid, deze laag is ongevoelig voor weersinvloeden zoals vocht, grote temperatuursverschillen en UV straling. Cossolid is dus een zeer duurzame plaat. De plaat is bovendien buitengewoon sterk, het heeft een zeer hoge weerstand tegen buiging en breken. Door deze eigenschappen worden Cossolid platen veel gebruikt voor badkamer & buitentoepassingen.

De Cossolid wanden en douchevloeren kunnen niet breken of barsten en zijn 100% kleurvast omdat wij niet werken zoals de bestaande merken met een verflaag of acryllaag 0,2mm maar met oerdegelijke HPL.

In vergelijking met andere douchewanden zoals PVC of acryl wanden zijn de S.O.L afwerkt met een HPL zo zijn de wanden niet glanzend , kras bestendig en 100% kleurvast. HPL is dankzij het melaminehars, de hardste synthetisch gemaakte organische stof die bestendig is tegen chemicaliën en een grote hittebestendigheid.Het oppervlak is glad en niet poreus, waardoor het hygiënisch is en gemakkelijk schoon te houden is.

Wij werken enkel met de HPL van het merk  ARPA de nr1 voor " High quality panels for bathroom

De installatie is zeer eenvoudig dankzij de speciaal ontworpen hoekprofielen en afwerkingprofielen.

De panelen zijn slechts 6 mm dik en 123 cm breed op 248 cm hoog en kunnen gemakkelijk over de oude tegels geplaats worden. 

Maatwerk is bij SOL altijd standaard, je kan op een eenvoudige manier zelf uw afmetingen van douchewanden en douchebak opgeven en de kostprijs berekenen.

Als primeur in Europa hebben wij douchevloeren tot 298 cm lengte, uit één stuk gemaakt en slechts 25kg. De Cossolid wanden en douchevloeren kunnen niet breken of barsten en zijn 100% kleurvast.

Alles is leverbaar uit voorraad. 

 

 

Snel geplaatst, gemakkelijk in onderhoud en een luxe uitstraling.

De S.O.L badkamer en douche bekleding bieden enkel voordelen, het is bijvoorbeeld een prima esthetische oplossing voor vochtproblemen in de douche. Er zijn immers geen lelijke en vuile voegen meer.                                                                              

Plaatmaterialen zijn de laatste trend om de wanden van badkamers mee te bekleden.

Het gebruik van plaatmateriaal als wandbekleding in de douche is gebruiksvriendelijk en erg hygiënisch aangezien er bijna geen voegen zijn.

De wanden zijn perfect voor renovatie en zijn eenvoudig te verlijmen bovenop de bestaande tegels of wand.

De wanden zijn te verkijgen in HPL Beton look , HPL Stone Look , HPL Antracite gebouchardeerd , HPL Wit gebouchardeerd en staan voor een trendy en eigentijds design met een feilloze afwerking. Zo bekom je een strak geheel voor een moderne badkamer.

Maar wat is HPL ? 

Douchebak "Corian Look" wanden "HPL Beton Look "

100% maatwerk tot 298cm lengte, 1 week levertijd.

100% waterdicht door inox waterdichting

Aangezien de S.O.L douchebak niet gegoten of gethermoformeerd wordt, weet u zeker dat iedere zijde kaarsrecht en haaks is. De afvoer zit altijd centraal en is voorzien van een standaard 90 mm sifon. De afvoer kan op vraag uit het midden worden verplaatst.
De douchebak kan voorzien worden van een rand, die volledig naadloos is en een standaardhoogte van 3,00cm heeft. Maar de hoogte kan tot 12cm.

De douchebak kan uitgerust worden met een voorgemonteerde 4cm opstaande RVS-rand, deze zorgt ervoor dat er een driedubbele dichting ontstaat na het plaatsen van S.O.L badkamer en douche bekleding, en dit zonder kitnaad!

Opbouw of inbouw

Opbouw of inbouw?

De strakste en properste oplossing voor een inloopdouche is inbouw. Dit is natuurlijk niet mogelijk in iedere badkamer. In dat geval is opbouw een goed alternatief. De douchebak kan rechtstreeks op de badkamervloer geplaatst worden, dit zorgt voor een hoogteverschil van 3cm.

Indien je echter een douchebak wilt die merkbaar hoger ligt als je vloer, of ligt de vloer niet waterpas, dan is het mogelijk om iedere hoek individueel te verhogen. Hierdoor ligt de douchebak tussen 6 en 12cm hoger dan de badkamervloer.

Heb je een houten vloer en je wilt de inloopdouche hierin inbouwen? Dan pas je best op met de dragende balken. De vloer ophogen, zodat je alle leidingen en afvoeren kan wegwerken, is de beste manier om aan het werk te gaan.

Inbouw opstelling in "Corian Look" maatwerk

Krasbestendig

Matte en luxueuze uitstraling

UV bestendig en kleurvast

Sterker dan alle andere acryplaten

Beste prijs

Eenvoudig te verlijmen bovenop bestaande tegels

Scheuren, breken of barsten niet bij plaatsing

100% waterdicht & schimmelvrij

Onzichtbare Antislip

Leverbaar in 7 trendy kleuren

S.O.L opmaat gemaakte douchebak tot 298 cm

U kan eenvoudig uw afmetingen opgeven van uw douchebak / doucheplaat en wij geven meteen een uw prijs. de levertijd is slechts 7 dagen maar kan op aanvraag zelf op 48 uur !!! Douchevloer en platen zijn super licht slecht 10kg per m2.

Bij deze S.O.L douchewanden en doucheplaten hoort ook een bijpassende en op maat gemaakte douchebak, met een dikte van slechts 30 mm.
De maximale afmetingen zijn 2,98m x 1,20m de langste douchebak uit één stuk gemaakt op de sanitaire markt.

De exclusieve toplaag is van superieure kwaliteit die niet alleen comfortabel aanvoelt maar ook een antislip-effect aanbiedt ( klasse A ), krasvast, kleurvast, brandvast (klasse 1), slijtvast, drukvast en heeft een hele goede akoestische demping. Deze toplaag is aangebracht op een 'sandwich' bestaande uit aluminium-geëpandeerd PVS-aluminium.

Deze unieke combinatie zorgt voor een licht geheel met een uitzonderlijke stevigheid, stabiliteit, maar ook de akoestische kenmerken zijn een belangrijke troef. De bodemplaat is onder afschot geperst en gelijmd, waardoor een goede afvloei van water gegarandeerd wordt.

 

De toplaag is een doorontwikkeling van een speciaal, voor de voedingindustrie en de medische sector ontwikkeld, materiaal dat zijn kracht en nut al bewezen heeft in 'cleanrooms', voedingsopslag, laboratoria...
Ook is de toplaag bestand tegen alkaliën en verdunde zuren.

Het oppervlak is strak, egaal en extreem poriëndicht, zodat het zeer eenvoudig te reinigen en dus zeer hygiënisch is.

Met de Shower-Online "Made to Measure" kan u op een zeer eenvoudige manier een douchebak laten maken die 100% past in uw badkamer.
Onze maxiale afmetingen zijn lengte 298cm x breedte 120cm dit in 5 verschillende kleuren.
Onze levertijd is slechts 10 dagen voor maatwerk.