Posted on

HPL douchevloeren maatwerk tot 298 cm.

Link naar maatwerk douchevoer.

Douchevloer opmaat in HPL.

De  HPL toplagen van een Cossolid plaat hebben een hoge moleculaire dichtheid, deze laag is ongevoelig voor weersinvloeden zoals vocht, grote temperatuursverschillen en UV straling. Cossolid is dus een zeer duurzame plaat. De plaat is bovendien buitengewoon sterk, het heeft een zeer hoge weerstand tegen buiging en breken. Door deze eigenschappen worden Cossolid platen veel gebruikt voor badkamer & buitentoepassingen.

De Cossolid wanden en douchevloeren kunnen niet breken of barsten en zijn 100% kleurvast omdat wij niet werken zoals de bestaande merken met een verflaag of acryllaag 0,2mm maar met oerdegelijke HPL.

Hierdoor is Shower-Online gemiddeld 25% tot 35% goedkoper dan andere maatwerk douchevloeren van A-merken. Doe zelf de test bij uw sanitaire groothandel en vergelijk met andere maatwerk douchemerken zoals Duravit, Bette, Hoesh, Ideal Standart, Artissan, RESOPAL® -HPL Aquaconcept, Billi’o,Fiora,enz…

 

Bereken hier eenvoudig de prijs van uw maatwerk douchevloer tot 298 cm lengte.

De Online douchevloer prijs calculator:

Voorbeeld maatwerk douchevloer.
Voorbeeld maatwerk douchevloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.