Posted on

Afwerkings wanden voor badkamer en douche

Afwerking wanden voor douche en badkamer.

 

S.O.L  badkamer en douchewanden  zijn geen blinkende acryl wanden maar kras vrije platen met een luxe matte uitstraling hebben , de S.O.L wanden bieden alleen maar voordelen. Je kan namelijk vaarwel zeggen tegen lelijke voegen en geef je schimmel geen kans. Ook voor het onderhoud zijn de S.O.L wanden een waar plezier aangezien het gaat om een gladde plaat zonder voegen, die je makkelijk kan schoonmaken. Bovendien zijn de S.O.L wanden bijna onzichtbaar afgewerkt met waterdichte siliconenvoegen, zodat jouw inloopdouche gegarandeerd waterdicht is. Een ander voordeel van S.O.L wanden is dat ze makkelijk tegen een oude tegelwand geplaatst kunnen worden en zeer eenvoudig te verlijmen door een handige klusser.

Link naar enkele foto’s.

Eigenschappen van de S.O.L wanden.

  • Eenvoudig bewerkbaar boren en zagen zoals Gyproc
  • Zeer eenvoudig te verlijmen met S.O.L lijm
  • Douchebak en wanden uit het zelfde materiaal vervaardigd
  • 100% watervast en schimmelvrij
  • Bestand tegen lichte zuren
  • Onbreekbaar en soepel.
  • Zeer licht in gewicht
  • Matte en luxueuse uitstraling.
  • Een veel betere en mooiere afwerking dan acrylplaten.

Afwerking wanden voor douche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.